Ask the Pros
Q & A
 
About Us
Contact
 
   

clipse trompeter er håndbygde etter de aller beste kvalitetsstandarder, og benytter bare de aller beste komponenter og materialer. Eclipse benytter et unikt design når det gjelder hovedstemmebøylen som de er alene om.  Ved å flytte stemmebøylen vekk fra sin tradisjonelle plassering som en del av leadpipen, har vi funnet en løsning på problemet med luftstrøm som forstyrres mellom munnstykket og ventilseksjonen. Mye oppmerksomhet og utvikling har gått med til denne nøkkeldelen i vårt design.

Eclipse Trompeter (Bb og C) lages enten med en fast eller utbyttbar leadpipe, begge gir en ubrutt luftstrøm fra munnstykke til ventilseksjon, vil du oppdage at mye mer energi passerer gjennom instrumentet enn bare inn i det. Dette gjør instrumentet mer lettblåst og gir bedre projeksjon med mindre anstrengelse.


Vekten, balansen og at det føles godt er veldig viktig for den som skal spille. Vi har derfor gått langt i utviklingen for å være sikker på at når man tar i en Eclipse, så føles det riktig. Med schallstykker i forskjellige størrelser og materialer er Eclipse en trompet som vil utmerke seg innenfor alle områder fra klassisk til jazz.

Resten er opp til deg!!!!!


Oversatt av Olaf-B.Brattegaard.