TIL SIDE 2

INVITASJON
26. Til 28. November
TIL SIDE 2

Instrumentmakeren selv, Leigh McKinney kommer og han har med seg trompetisten Henry Lowther, en av England's beste på flygelhorn.  På søndag kommer også en av England's mest ettertraktede trompetister, Noel Langley. Han kjenner de forskjellige modellene ut og inn og prøver alle trompeter og flygelhorn som lages hos First Class. Noel, Henry og vår egen Petter Kateraas vil også spille med et komp. vi har tilgjengelig fra 15 til 18. Hvis flere har lyst til å jamme litt, er det mulighet for det. Denne helga har vi ekstra mange trompeter og flygelhorn.

Lørdag 27. november fra kl. 11 til 18 ++ er  vi på Stav Gjestegaard (Kasjotten) på Skjetten. VI KAN ORDNE MEGET GUNSTIG OVERNATTING HER!!!
Ta toget til Strømmen eller Lillestrøm stasjon. Ring 92013839 så snart du vet når du er framme på stasjonen, og vi henter deg.

Med bil tar du av fra E6 ved Olavsgaard hotell (rv122) og i rundkjøringen ved hotellet tar du mot Strømmen og Skjetten. Du kjører deretter rett frem i første rundkjøring. Ved andre rundkjøring, på toppen av bakken, ligger hotellet på høyre hånd.
Buss 321 fra Oslo S stopper rett utenfor hotellet (Stav)
Buss 421 stopper på Olavsgaard. Ring 92013839, vi hen

ter.
Søndag 28. november
fra kl. 12 til 19 er vi på hotell OPERA ved sentralbane-stasjonen. (Flagstad-salen)
Fredag 26 november etter kl 15 kan du også prøve trompeter/flygelhorn etter avtale (92013839).   
Ta med deg dine trompetvenner og kom, selv om du ikke har noen planer om å kjøpe.
Dette må du oppleve!! Treff andre trompetister.

TIL SIDE 2
TIL PAN hovedside
ECLIPSE hjemmeside

Utenom denne helga kan du prøve horn etter avtale på Pan Lydstudio, Skjetten. Ring til Tron på 92 01 38 39 mellom 10 og 19 og gjør en avtale, Vi har de fleste aktuelle modeller av B-trompeter, C-trompeter og flygelhorn for test.
Se www.eclipsetrumpets.com for mer info.
www.trumpetherald.com
www.trumpetreview.com

TIL SIDE 2