Eclipse ønsker
Ian Balmain
velkommen som vår C Trompet Artist!
 

Eclipse Flygelhorn
er nå i produksjon!

clipse trompeter er håndbygde etter de aller beste kvalitetsstandarder, og benytter bare de aller beste komponenter og materialer. Eclipse benytter et unikt design når det gjelder hovedstemmebøylen som de er alene om.  Ved å flytte stemmebøylen vekk fra sin tradisjonelle plassering som en del av leadpipen, har vi funnet en løsning på problemet med luftstrøm som forstyrres mellom munnstykket og ventilseksjonen. Mye oppmerksomhet og utvikling har gått med til denne nøkkeldelen i vårt design.

Med en ubrutt luftstrøm fra munnstykke til ventilseksjon, vil du oppdage at mye mer energi passerer gjennom instrumentet enn bare inn i det. Dette gjør instrumentet mer lettblåst og gir bedre projeksjon med mindre anstrengelse.


Vekten, balansen og at det føles godt er veldig viktig for den som skal spille. Vi har derfor gått langt i utviklingen for å være sikker på at når man tar i en Eclipse, så føles det riktig. Med schallstykker i forskjellige størrelser og materialer er Eclipse en trompet som vil utmerke seg innenfor alle områder fra klassisk til jazz.

Resten er opp til deg!!!!!


  Spesialbygging utføres på anmodning. Se eksemplene på vår “Spesialbygging” side.

 

 

Oversatt av Olaf-B.Brattegaard.
Site best viewed @ 1024 x 768