PRO-3X


  PRO-3X  info
  
Kontakt 

PRO-3Tm ROTERENDE HORN ENHET MED  FORSTERKER    


Utgått.
bi

Klikk he

 

"Basert på den karakteristiske lyden av Leslie 147"

Motion Sound's PRO-3T Roterende Horn enhet er en forbedret utgave av PRO-3, som har hatt stor success verden over. Begge er utviklet spesiellt for band og keyboardister med begrenset plass og med ønske om noe lettere enn en original Leslie. Det finnes "Leslie"simulatorer, men vi har ennå til gode å høre en simulator som låter bra.

PRO-3 har fått glitrende kritikker og anbefales ikke bare til orgler, men også til gitarer og basser!! Electronic Musician skrev bl.a.:"I was impressed by the Pro-3's sound in many different musical contexts and wholeheartedly recommend it not only for keyboards but for guitar and bass, as well. Although you have to mike the Pro-3's horn (as with a real Leslie), it shure beats lugging around and maintaining a Leslie 147. The product is well designed, well made, and reasonably priced.... Most importantly, it sounds closer to the real thing than any electronic simulator".

Det nye i PRO-3T er en rørforforsterker basert på 12AX7 med pre- og post-volum. Dette gjør at den nye modellen låter ennå et hakk bedre og varmere. Både PRO-3 og 3T er laget for å frembringe den klassiske lyden av Leslie 147 uten å måtte bære med seg enn Leslie i full størrelse.

PRO-3Tm kan sammenlignes med toppen på en Leslie der effekten frembringes ved hjelp av et roterende "horn" som tar seg av høye frekvenser. Et delefilter skiller ut de lavere frekvensene og sender disse til en rotor simulator (frequenser under 800 hz). De lavere frekvensene sendes til en spesiell plugg som er beregnet på bruk sammen med Motion Sound's nye LOW-PRO nedre rotor system og til 1/4" stereo jack-utganger for bruk med en separat bass-forsterker eller PA-system.

I tillegg til pre- og post-gain-kontrollknapper som justerer forvrengning fra minimum til massiv gurgling, er det en knapp kallt contour og en knapp for å separasjon/AM-kontroll av nedre rotor-simulatoren. Contour-knappen gir justering av lyden fra skarpere til mykere. Hastigheten for nedre rotors akselerasjon kan også justeres i den nye modellen.

Den originale PRO-3 har fått glitrende kritikker og anbefales ikke bare til orgler, men også til gitarer og basser!! Electronic Musician skrev bl.a.:"I was impressed by the Pro-3's sound in many different musical contexts and wholeheartedly recommend it not only for keyboards but for guitar and bass, as well. Although you have to mike the Pro-3's horn (as with a real Leslie), it shure beats lugging around and maintaining a Leslie 147. The product is well designed, well made, and reasonably priced.... Most importantly, it sounds closer to the real thing than any electronic simulator".
Hastighet justeres på medfølgende fotpedal eller med Motion Sound Gas pedal (tilleggsutstyr).


Teknisk Informasjon

PRO-3T er utstyrt med en 40-watt RMS forsterker for det roterende hornet, og et 18 db / oktav delefilter som deler på frekvens 800 hz , der frekvensene 800 hz og over sendes til det roterende hornet, og frekvenser under 800 Hz sendes til rotor simulatoren og ut til de to 1/4" utgangene. PRO-3T ble designet for enkelt å kunne kobles til en Motion Sound LOW-PRO Modell LP-120 nedre rotor system som har en mekanisk roterende innretning og en120 watts forsdterker med en 12" høyttaler som tåler 150 watt eller den kan brukes sammen med en bassforsterker av god kvalitet og høyttalere. Hvis det brukes en separat forsterker og høyttalere, will disse gjengi den roterende effekten som en Leslie bass-rotor har.

NY MODELL MED INNEBYGGEDE MIKROFONER:

Pris PRO-3Tm: Kr. 9.200.- inkl mva.    utgått     

SPESIFIKASJONER
MOTION SOUND PRO-3Tm

 • Ekte Roterende Horn System - IKKE en Horn Simulator
 • Vekt - ca. 12 kg.
 • Mål: Høyde 16,5 cm, bredde 51 cm, dybde 42 cm.
 • 1/4" Innngang med Impedance på 100K
 • Input Signal Range (design range) - 100 mV minimum til 300 mV optimalt
 • Elaktron-rør Forforsterker-trinn 12AX7 rør
 • Horn F.E.T. Utgangsforsterker - 40 watt RMS med 0.2% T.H.D. (Solid-State Amplifier)
 • Contour (tone) Kontroll range - 10kHz bright innstilling - 4kHz mellow 147 innstilling
 • Enhanced Stereo Low Rotor simulator med front panel AM Modulasjons kontroll
 • 40 Watt Eminence Horn Driver
 • Crossover - 18 Db / Oktav delefrekvens 800 Hz
 • Hastighets-kontroll - Slow / Fast / Off med Forbryter (inkludert)
 • Diverse-Utgangs-plugg - Variabel Hastighetskontroll med valgfri Motion Sound GAS PEDAL, Modell GP-120 og kobling til LOW-PRO nedre rotor system.
 • Stillegående DC Servo horn motor
 • Hurtig hastighet-Indikator
 • Justerbar Horn Sskte, Fort og akselrasjon
 • Justerbar Stereo Nedre Rotor Simulator Sakte, Fort og akselrasjon


Motion Sound LOW-PRO (Model LP-120)

LOW-PRO
(Model LP-120)
Nedre Rotor System

(vist med PRO-3Tm på toppen)

utgått.

LOW-PRO er laget for å kunne brukes sammen med PRO-3Tm. Den har en bass-forsterker på 120 Watt og en 12" Eminence høyttaler. Styring skjer via PRO-3Tm.

Vekt ca. 28 kg.

Pris LOW PRO: førpris Kr. 8.990.- inkl mva.LAGET AV:

Leslie er et varemerke fra HAMMOND-SUZUKI.


Pan Lydstudio AS, Valstadsvingen 2 (Boks 77),
2013 SKJETTEN. Tlf.63 84 33 30 fax. 63 84 49 70

Profesjonelt lydstudio. Salg av keyboards, Hammond & Leslier, musikk & data-utstyr, software, nytt og brukt musikkutstyr. Utleie og reparasjoner.

© Copyright Pan Lydstudio1997 -2007